КП «Вінницяміськтеплоенерго» отримала два екскаватори від USAID

Комунальне підприємство “Вінницяміськтеплоенерго” отримало два новітніх екскаватори-навантажувачі від британської компанії JCB. Ця універсальна спецтехніка може виконувати різноманітні завдання завдяки своєму додатковому обладнанню. Екскаватори були надіслані як частина технічної допомоги від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у межах реалізації Проекту енергетичної безпеки.

Про це повідомили в міськраді Вінниці.

Ці машини будуть використовуватися для капітальних ремонтів тепломереж та ліквідації аварійних ситуацій, що дозволить швидко відновити постачання тепла до будинків містян та зменшити втрати теплоносія.

“Екскаватори-навантажувачі JCB будуть надзвичайно корисні для усунення наслідків аварій та проведення капітальних ремонтів на міських тепломережах. Ця допомога дозволить оперативно відновити постачання теплової енергії та гарячої води для 172 тисяч мешканців”, – підкреслили в “Вінницяміськтеплоенерго”.

Згідно з інформацією з підприємства, завдяки співпраці з USAID у рамках Проекту енергетичної безпеки, “Вінницяміськтеплоенерго” отримувало інше обладнання, а колектив підприємства відзначився відмінною роботою, швидко виконуючи поставлені завдання. Такий підхід допомагає забезпечити мешканців теплом та гарячою водою.

Минулого року у рамках співпраці з USAID, “Вінницяміськтеплоенерго”, яке є найбільшим теплопостачальним підприємством міста, отримало мобільну котельню на біомасі, 41 генератор, 1 екскаватор для аварійно-ремонтних робіт, 2,8 км труб різних діаметрів, 38 засувок різних діаметрів та 200 т технічної солі.

Колектив “Вінницяміськтеплоенерго” висловлює подяку Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) за значну допомогу та за розуміння потреб у теплоенергетиці міста, а також за якісний супровід наданої технічної допомоги на всіх етапах.

Попередня публікаціяУ Вінниці провели дослідження стану місцевих річок, струмків та джерел
Наступна публікаціяСпівробітники прокуратури Вінниччини провели акцію «День донора» та здали 17 літрів крові