Онлайн-школа з вивчення англійської мови All Right розпочала надання безкоштовного доступу для українських дітей у віці від 4 до 12 років. У межах мовної програми Future Perfect школа гарантує доступ до освітніх можливостей протягом двох років. Це ініціатива, яка сприятиме збільшенню кількості дітей, що вивчають англійську мову, та розширить їхні можливості розвитку й самореалізації.

“Згідно з результатами дослідження рівня володіння іноземними мовами серед українців, понад 90% опитаних батьків висловили бажання, щоб їхні діти вивчали та покращували знання з англійської мови. Точно через це в рамках мовної програми Future Perfect разом з онлайн-школою All Right ми запропонували безкоштовне навчання для дітей упродовж двох років. Це ще одна можливість допомогти українським дітям освоювати англійську, яка є мовою міжнародного спілкування. Адже здобуті знання допоможуть молодому поколінню створювати глобальні проєкти та впроваджувати інновації”, – зауважила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Онлайн-школа надає безкоштовний доступ до різноманітних видів навчальних матеріалів, серед яких:
  • онлайн-заняття в групах, що формуються за віком та рівнем знань дитини, проводяться двічі на тиждень;
  • інтерактивна платформа для самостійного вивчення англійської мови;
  • бібліотека навчальних матеріалів, включаючи настільні ігри, кросворди, розмальовки тощо;
  • добірка тематичних відеоматеріалів, таких як пісні, мультфільми та ігрові відео.

“З власного досвіду я рекомендую починати вивчення англійської мови з раннього віку. Я бачив, як світилися очі моїх дітей від захоплення, коли вони почали розуміти фільми в оригіналі та спілкуватися з англомовними друзями. Бажаю, щоб більше людей могли відчути цю радість. Це надихає”, – поділився засновник компанії All Right, Олег Оксюк.

Викладачі All Right також адаптують свою методику викладання до інтересів кожної дитини, включаючи використання відеоігор у навчальному процесі. Понад 65 тисяч студентів із 46 країн світу обирають All Right для вивчення англійської мови. На цей час на платформі працює понад 600 кваліфікованих вчителів, які мають необхідні сертифікати та педагогічний досвід.

Крім того, вебплатформа All Right розроблена з урахуванням певних вимог для забезпечення часткової доступності для осіб з інвалідністю.

Щоб скористатися можливістю, реєструйтеся на сторінці «Безкоштовна англійська для дітей з України» за посиланням.

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.

Попередня публікаціяВладислав Молодих з Вінниччини 41 добу тримав оборону в заблокованому підвалі на бойових позиціях
Наступна публікаціяВінницький рибоохороний патруль шукає співробітників на кілька вакансій