Сергій Жадан дає концерти у Вінниці два дні поспіль (фото, відео)

    5 лютого гурт “Жадан і Собаки” презентували у Вінниці свій новий альбом — “Радіопромінь”.  Захід відбувався в театрі Садовського в рамках благодійного туру містами України. За декілька годин до початку, квитки були повністю розкуплені. Це був потужний виступ зі старими відомими композиціями та кілька нових треків, які Жадан виконував разом зі співачкою Мартою Липчей. Детальніше в нашому репортажі.

    А на сьогодні у Docker Pub заплановано Afterparty з гуртом “Жадан і Собаки” – можливо ви ще встигнете придбати квиток (https://cutt.ly/SwXN1fV1).

    Презентація альбому “Радіопромінь”

    Аудиторія на концерті в Садовського була дуже різноманітною. Від підлітків до дорослих людей. Перед початком та під час заходу вже традиційно влаштували благодійний аукціон. Його проводив учасник «І народного театру абсурду Воробушек» Олександр Колмен Сердюк.

    Коли почала звучати музика частина людей перемістилася під саму сцену.  А пісні підспівували стоячи й танцюючи всім залом. Окрім давно відомих композицій, таких як “Автозак”,  “Мадонна” і “Натаха”, позвучали і зовсім нові, зокрема “Пʼята авеню”, “Радіопромінь”, “Віскі”, та декілька дуетом з Мартою Липчей – “Говори” і “Народжена в серпні”.

    Сергій Жадан — український письменник, перекладач, громадський діяч, фронтмен гуртів “Жадан і Собаки” та “Лінія Маннергейма”. Автор романів “Депеш Мод”, “Ворошиловград” (за яким зняли фільм “Дике поле”), “Інтернат”, поетичних збірок “Цитатник”, “Ефіопія”, “Життя Марії”, “Тамплієри”, “Антена”, “Список кораблів” та інших.

    Попередня публікаціяТри блоки багатоканальної швидкої зарядки «Bandera Power» від вінничан отримали наші захисники
    Наступна публікаціяУ Вінниці з березня розпочне роботу «Школа гідів та амбасадорів»