У вінницькому ліцеї №30 оновили покрівлю після ракетного удару

У Вінницькому ліцеї №30 завершено капітальний ремонт покрівлі, що пошкоджена внаслідок терористичної атаки. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Директорка ліцею №30, Алла Панасюк, розповіла, що ракети, випущені країною-терористом, зруйнували дах.

«Після цієї атаки дах почав активно протікати через велику кількість дощів і в результаті спричинив падіння стелі в спортивній залі. Отож, аби нічого не загрожувало безпеці учнів та працівників школи, муніципалітет виділив кошти на ремонт», — прокоментувала Алла Панасюк.

Під час ремонтних робіт повністю замінили стропильну систему, утеплили та зробили енергоефективним нове покриття з металочерепиці. Капітальний ремонт відбувався за сучасними будівельними стандартами, забезпечуючи оптимальний захист від вологи та температурних коливань.

Покрівля тепер гарантує комфорт учням та забезпечує належні умови для навчання та розвитку у ліцеї №30. Також під час ремонтних робіт встановлено систему підігріву, щоб уникнути утворення бурульок.

Окрім ремонту покрівлі, команда також взялася за відновлення спортивної зали, яка теж постраждала.

«Відтепер, після завершення ремонту, учні нашого ліцею зможуть активно займатися спортом в оновленій залі, яка створена спеціально для їхнього комфорту та розвитку», — підсумувала директорка ліцею №30 Алла Панасюк.

Попередня публікаціяПонад 1500 медзакладів пошкоджено внаслідок російської агресії
Наступна публікаціяУ Вінниці створили центр лікування болю та реабілітації «Прометей»