Топ-5 аксесуарів цього року, які зроблять ваш образ неперевершеним

    2024 рік тільки розпочався, і вже визначають головні тенденції моди на цей період. За словами модних експертів, які діляться своїми враженнями з виданням Business Insider, ось кілька найтрендовіших речей, які, за їхньою думкою, стануть популярними цього року.

    Кепки

    Спрямуйте увагу на цей головний убір, оскільки експерти прогнозують його великий успіх у новому році. Трендовими будуть кепки з різних матеріалів та оригінальними дизайнами.

    Квіткові аксесуари

    Тренд на великі квіткові аксесуари залишається актуальним і у 2024 році. Стилісти рекомендують використовувати їх для плетіння у волосся, або як сережки та кольє. Що більше — то краще, проте рекомендується робити їх основним акцентом образу.

    Яскраві ремені із пряжками

    Великі пряжки, популярні у нульових, ймовірно, повертаються. Яскраві ремені — це простий спосіб надати будь-якому образу індивідуальність та виділити його.

    Сумки через плече

    Цей аксесуар завжди був у тренді, і у 2024 році обіцяють його повернення на подіум. Сумки через плече є практичними та чудовим засобом зробити ваш стиль цікавішим.

    Окуляри у великій оправі

    Сонцезахисні окуляри з великою оправою та сміливим дизайном – ідеальний вибір на цей рік. Вони роблять образ цікавішим, виразнішим та додають захист очам.

    Попередня публікаціяУ Вінниці створили центр лікування болю та реабілітації «Прометей»
    Наступна публікаціяГоловні новини 5 лютого