Президент вручив сертифікат на житло родині полеглого захисника з Вінниці

    Згідно з ініціативою Президента Володимира Зеленського щодо надання житла військовослужбовцям-Героям України, 30 нових сертифікатів на квартири отримали військові з Сил оборони. Президент вручив сертифікати на квартири 15-ти Героям України та 15-ти родинам полеглих воїнів, яким звання присвоєно посмертно. Про це йдеться на сайті Президента України.

    Однією з отримувачів стала родина майора Георгія Стрелкова з Вінниці. На Донеччині під час ворожого артилерійського обстрілу воїн власним тілом закрив підлеглого, врятувавши йому життя. Зазначимо, що Георгія Стрелкова посмертно нагороджено орденом “За мужність” третього ступеня, а державну відзнаку вручили його сину.

    — Ми висловлюємо вдячність воїнам, які взірцево проявили себе в порятунку України та наших людей і допомогли зберегти українську державність після 2014 року і після 24 лютого 2022 року. Це захисники Донецького аеропорту, оборонці Маріуполя й «Азовсталі», учасники битв на незалежність на Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі та Київщині, — відзначив Володимир Зеленський.

    Попередня публікаціяСьогодні світ відзначає День боротьби проти раку
    Наступна публікаціяХто представлятиме Україну на “Євробаченні-2024”?