Вишуканість у деталях: моделі сумок для стильного літа 2024

    Формуючи свій весняно-літній гардероб, рекомендується не лише обдумати нові наряди та взуття, але також звернути увагу на вишукані трендові сумки.

    Цього сезону, навіть попри актуальність мінімалізму та естетики “тихої розкоші”, деякі творці вважали сумки справжніми ювелірними виробами, прикрашаючи їх золотими та срібними ручками-ланцюгами, що створюють асоціації з намистами. Про це дописує журнал Vogue.

    Сумка з ланцюгом — це офіційно одна з найвишуканіших моделей цього весняно-літнього сезону, яку варто внести до свого гардероба.

    Почнімо з найпопулярнішої it-сумки сезону – Loewe Squeeze. Ця нова сумка є логічним продовженням успішного аксесуара Puzzle в спадщині іспанського бренду. Виготовлена з м’якої шкіри наппа, вона має “рюшистий” силует і ремінь-ланцюжок, а в новому сезоні отримала свіжі кольорові рішення.

    Металева фурнітура стала головним елементом у колекціях брендів — від масивних ручок-ланцюгів на мікросумках Valentino до гламурних версій Rabanne, виготовлених повністю з блискучих ланцюгів.

    Michael Kors Collection віддавали свою вдячність естетиці 1970-х років і танцполу Studio 54, представляючи блискучі сумки з золотими декоративними ланцюжками, що відтворюють стиль поясів у їхній колекції.

    Chanel пропонували елегантну вечірню сумку з перлинами і ланцюгами, тоді як Louis Vuitton вразили сумкою-циліндром із монограмою та ланцюгом, який виступає в ролі ручки.

    І якщо ці незвичайні форми, компактні розміри і яскраві кольори вам не по душі, то зверніть увагу на сумку розміру XXL від Givenchy або чорний бокс-сумку через плече від Schiaparelli —це вишуканість у великому форматі.

    Попередня публікаціяПокроковий рецепт ідеального медівника
    Наступна публікаціяВінниця обіймається в горі: сьогодні прощатимуться з Героєм Олегом Степанюком