Вінниця обіймається в горі: сьогодні прощатимуться з Героєм Олегом Степанюком


    Ще одного відважного військового втратила Вінниця. Про це повідомляє Вінницька міська рада. Олег Степанюк приєднався до лав захисників України ще у березні минулого року та служив у військовій частині А 4576. У рангу молодшого сержанта він очолював відділення та виконував бойові завдання на різних ділянках фронту, зокрема в Миколаєві, Мар’янці, Куп’янську, Синьківці. Трагічно загинув 25 січня на Харківському напрямку. Йому назавжди залишиться 41. З війни на сина чекали батьки…

    “Олег, розмовляючи із передової, сказав мені: “Ной не нив і ти – не ний. Сприймай життя таким, як воно є”. Сам він був готовий до всього”, – ділиться мати загиблого героя, Ольга Іванівна. “Він любив життя та робив усе для того, щоб принести перемогу, щоб українці могли жити під мирним небом…”

    Олег Степанюк народився 24 лютого 1983 року у Вінниці, навчався в школі №6. Згодом здобув освіту в Європейському університеті фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу. По завершенню навчання він залишився у виші на посаді менеджера, але пізніше знайшов своє покликання у виготовленні меблів.

    “Він був захоплений психологією та філософією, любив малювання та музику. Олег був обдарованою та багатогранною особистістю”, – згадує його найкращий друг Дмитро зі шкільних років. “В оточуючих він найбільше цінував щирість і непередбачуваність, а підступність і слабкість вважав неприйнятними для справжньої людини”.

    Церемонія прощання з Олегом Степанюком розпочнеться о 12:00 за адресою: 1-й пров. Скіфський (мкрн Сабарів). Поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

    Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять і слава герою!

    Попередня публікаціяВишуканість у деталях: моделі сумок для стильного літа 2024
    Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні може не бути світла та води