У Вінниці відкрили нову книгарню «Герої» на честь загиблого воїна

    У Вінниці в серці міста відкрили нову книгарню під назвою «Герої». Цей заклад створили батьки та сестра Антоніна загиблого воїна Миколи Рачка, який віддав своє життя за Україну у 2022 році. Батьки та сестра Миколи втілили його мрію в реальність, створивши простір, де будуть проводити зустрічі з письменниками, волонтерами та військовими.

    Про це повідомляє заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

    До початку великої війни Микола Рачок професійно вивчав філологію та працював журналістом, дуже захоплювався автомобілями та літературою і навіть написав курсову про автомобіль Отто Кестера «Карл» із роману Ремарка «Три товариші».

    Назва книгарні символічна – вона присвячена Миколі та всім його побратимам, які пожертвували своїм життям заради вільної України, а також тим літературним героям, на яких виростали наші захисники й захисниці.

    Книгарня розташована неподалік Вежі Артинова на вул. Миколи Оводова, 17/3. Години роботи: 10:00 – 20:00, без вихідних.

    Микола Рачок, який перед війною вивчав філологію та працював журналістом, мріяв про такий заклад. Назва книгарні “Герої” стала символічною і присвячена всім воїнам, які віддали своє життя за вільну Україну, а також літературним героям, які надихали захисників.

    За дописом заступника міського голови Андрія Очеретного, книгарня розташована біля Вежі Артинова, на вулиці Миколи Оводова, 17/3. Робочі години: з 10:00 до 20:00, без вихідних. 

    Попередня публікаціяУкраїнські військові захопили позиції поблизу Горлівки
    Наступна публікаціяНеймовірно ніжні глазуровані лимонні кекси