Слово та Образи: у вінницькій книгозбірні засвітилися таланти Ірини Берези та Вадима Козловського

    У Вінницькій центральній міській бібліотеці імені Івана Бевза відбувся поетичний вечір Ірини Берези  «Право на дотик». В своїх віршах Ірина торкається актуальних тем сучасності, природи та своєї рідної землі, згадує про свій рідний Крим. Також на творчій зустрічі всі присутні переглянули експозицію фотографій члена Національної спілки фотохудожників України Вадима Козловського.

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    Зустріч відбулася в надзвичайно теплій та душевній атмосфері, яку створює книгозбірня, яка давно перетворилася не лише на сховище книг, а й на творчий центр міста. 

    Ірина Береза, лікарка, поетеса, авторка поетичних збірок. Вона учасниця та лауреатка Всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Свого часу жінка переїхала до Вінниці з окупованого Криму.

    Пані Ірина зазначає, що такі зустрічі у вінницькому бібліотечному просторі стали для неї доброю традицією.

    Ірина Береза розповіла, що проведення щорічного поетичного вечора в бібліотеці у Вінниці для неї стало доброю традицією. Вони збираються у Центральній міській бібліотеці імені Бевза, яка вже давно стала не просто книжковим скарбом, а гостинним місцем для творчих заходів. Там є сучасне обладнання для звуку та зображення, приємна атмосфера і чудові працівники, що створюють спеціальний простір для спілкування та презентацій творчих робіт.

    Вечір отримав назву «Право на дотик», оскільки Ірина вірить у велику силу слова та відзначає відповідальність за його використання. Слово може торкатися болючих або важливих тем, і поети мають велику відповідальність перед читачами за те, як вони взаємодіють із внутрішнім світом читачів.

    Ірина висловлює подяку всім причетним за можливість доторкатися до внутрішнього світу переживань, мрій, надій та прагнень читачів.

    Також на заході відбулася презентація фотографій відомого вінницького фотохудожника Вадима Козловського. Чорно-білі фотографії демонстрували унікальність, оскільки вони показували місця, які значно змінилися протягом часу, зокрема фотографії Вінниці з 70-80 років минулого століття.

    Попередня публікаціяВінницький міський голова подав декларацію за 2021 та 2022 роки
    Наступна публікаціяНа Вінниччині всі школи Жмеринки перейдуть на онлайн-навчання з 31 січня