У Вінниці влаштували розважально-пізнавальний захід для дітей сімей полеглих захисників та захисниць

    Цими вихідними в місті Вінниця департамент соціальної політики міської ради зі сприянням Всеукраїнського проєкту “Є надія” організував захід для дітей, які належать до сімей полеглих Захисників і Захисниць, а також для дітей з багатодітних родин. 

    Про це повідомила Вінницька міська рада.

    На цьому заході малеча взяла участь в розважально-пізнавальній ігротеці. Діти активно конкурували у вікторинах, квестах та рухливих іграх, отримуючи яскраві враження та подарунки від організаторів.

    Департамент соціальної політики активно здійснює комплексну підтримку родинам полеглих Захисників і Захисниць. Один із аспектів цієї роботи – проведення розважально-пізнавальних заходів для дітей, сприяючи їхньому психологічному та емоційному благополуччю.

    Близько 25 дітей, які втратили своїх батьків – захисників, а також малеча з багатодітних родин, прийняли участь у цій ігротеці. Вони весело провели час, займаючись різноманітними іграми, брали участь у цікавих вікторинах та літературних квестах, а також слухали захоплюючі повчальні притчі.

    Захід отримав позитивний відгук від дітей та їхніх опікунів. 

    «Під час заходу в залі панувала атмосфера дружби, веселощів і непідробної радості. Разом з партнерами, які підтримали цей розважальний захід, ми вражаємося, що вдалося досягти поставленої мети і принести радість дітям та їхнім родинам», – поділилася директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

    У реалізації цього заходу взяв участь волонтерський актив Всеукраїнського проєкту “Є надія”. Проєкт отримує підтримку від асоціацій громадських та благодійних організацій і спрямований на допомогу людям в умовах війни, прагнучи підтримати та підняти настрій тим, хто переживає важкі життєві обставини.

    Попередня публікаціяНа Вінниччині засудили до двох років тюрми священика УПЦ МП 
    Наступна публікаціяА що цікавого відбулося впродовж дня?