У Вінниці відкрилась виставка Маргарити Кустош та вихованців студії «Inside art studio» — «Життя через призму мистецтва»

    У літературно-меморіальному музеї М.М. Коцюбинського у Вінниці було відкрито виставку творів живопису Маргарити Кустош та учасників студії “Inside art studio” за назвою “Життя через призму мистецтва”. Серед представлених робіт були яскраві пейзажі, абстрактні зображення та патріотичні мотиви. Автори передали на полотнах свій світ та власні переживання.

    Серед представлених картин були твори молодої художниці Аліни Салашиної. Після пережитих артобстрілів в Харкові та життя в підвалах, дівчинка висловила свої емоції на полотнах через арттерапію.

    Ще однією зворушливою картиною Аліни є “Різдво у Мелітополі”, якою вона висловила тугу за рідними, що перебувають в окупованому російськими військами Мелітополі, та віру в їхню скору зустріч.

    На експозиції також були представлені твори учасників студії “Inside Art studio”. Під час відкриття виставки вони ділилися своїм арттерапевтичним досвідом з присутніми, відзначаючи незабутні враження та нові знайомства. Учасники події також мали можливість приєднатися до них, взявши участь у майстер-класі від Маргарити Кустош. Атмосферу заходу доповнювали виступи молодих артистів з “Вінницької дитячої школи мистецтв”.

    Виставка картин у музеї М.М. Коцюбинського триватиме до 12 лютого.

    Довідки за телефонами: (0432) 64 71 02, 067 211 52 71.

    Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться персональна виставка графіки та скульптури Ярослава Войцеховського
    Наступна публікаціяВінницькій краєзнавчий музей запрошує на майстер-клас з гончарства