Модне жіноче взуття сезону весна-літо 2024

    Гострі носики туфель, гольфи та панчохи, які використовуються в поєднанні з босоніжками, лоферами на платформі та мікропідборами, привертали увагу на подіумах під час показів сезону весна-літо 2024. У Vogue.ua було зібрано повний перелік провідних тенденцій взуття на наступний сезон, серед яких, звичайно ж, були і відомі балетки.

    Відкриті пальці

     У минулому дизайнери звертали увагу на більш “привабливі” частини тіла: плечі, живіт та стегна. Але у наступному сезоні увага до деталей почала переміщуватися донизу — відкритий носик став новою ерогенною зоною в моді.

    Платформа

     Туфлі та балетки продовжують бути популярними в повсякденному стилі, але у наступному сезоні дизайнери запропонували нову альтернативу — величезні платформи.

    Поза роботою

     Любителі моди люблять думати про таємні значення, які інтелектуальні дизайнери, такі як Міучча Прада, Джонатан Андерсон і близнюки Олсен, закодовують у своїх колекціях. Але в сезоні весна-літо 2024 їхні повідомлення були гучними й чіткими: час відпочити від роботи.

    Гострий носок

    Є щось досить наполегливе і майже суворе у носку, який виглядає так, наче його заточили до вирішальної точки. Цей елемент надає взуттю нотки небезпеки, рішучості та свавільної вдачі, і саме він став одним із найпопулярніших силуетів сезону весна-літо 2024.

    Kitten heel

    Мікропідбори, також відомі як kitten heels, були представлені деякими з найуспішніших дизайнерів: від Balenciaga до Dior. Prada показали трикутні каблуки на атласних мюлях, тоді як Valentino, Versace, 16Arlington і Gucci продемонстрували своє бачення мікропідборів.

    Об’ємний декор

     16Arlington випустили взуття, обшите гумовими щупальцями, нагадуючи щітки на автомийці. Erdem показали туфлі на каблуках, обтягнуті металевими стрічками, а Mugler продемонстрували прозорі човники, покриті довгими торочками з блискітками.

    Мюли

    Тренд взуття поєднаного з гольфами

    Чоботи XXL

     Це не черевики у стилі бохо, які були популярні у Сієнни Міллер у 2003 році та Сари Джессіки Паркер у 2023-му, а їхні спадкоємці, які віддають перевагу вечіркам, ніж пілатесу. Так, на подіумах можна було побачити джинсові черевики, що дебютували в Y/Project, а також ультраширокі чоботи від Dion Lee, затягнуті на ногах еластичними шнурівками. Більш консервативні варіанти тренду були представлені в Victoria Beckham, Andreas Kronthaler для Vivienne Westwood та Knwls, але всі вони демонстрували надмірну кількість тканини, яка збиралася та обвисала навколо щиколоток.

    Блискуче взуття на плоскій підошві

    Захоплення балетками залишається актуальним і в наступному році. Моделі сезону весна-літо 2024 представлені в блискучому металіку та привертають увагу своїми прикрасами. Взуття, вкрите кристалами, можна було побачити в Loewe, Burberry та Chanel, тоді як дзеркальні поверхні були популярні у Versace, Alaïa та Christian Louboutin.

    Попередня публікаціяСьогодні та в неділю метеозалежні вінничани можуть страждати від геомагнітної активності
    Наступна публікаціяМешканці гуртожитку на вулиці Генерала Арабея зможуть приватизувати свої кімнати