Вінничан запрошують подавати заявки на Національний конкурс «Благодійна Україна – 2023»

    У 2023 році в Україні відбудеться 17-й національний конкурс з відзначення благодійних ініціатив під назвою «Благодійна Україна – 2023». Цей конкурс пройде вдруге в історії під девізом «Благодійність на захисті України».

    У цьому році перед нами стоять багато нових викликів у всіх сферах життєдіяльності держави, які активно вирішуються за допомогою волонтерів, благодійників, доброчинців та всіх громадян, які прагнуть допомогти, як в Україні, так і за її межами. Допомога Збройним Силам України, тимчасово переміщеним особам, дітям, школам, культурним закладам та медичним установам – це всі наші внески у захист нашої країни з метою зупинити агресора, відстояти свободу та незалежність.

    Організатори запрошують всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі “Благодійна Україна-2023” з підзаголовком “Благодійність на захисті України”.

    У конкурсі можуть брати участь благодійники, волонтери, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавав благодійну або волонтерську допомогу для розв’язання суспільних проблем протягом 2023 року.

    Заявки на участь у конкурсі можуть подаватися безпосередньо благодійниками, отримувачами благодійної допомоги (з їх згодою) та будь-якими неурядовими організаціями та фізичними особами (крім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

    Заявку можна завантажити за посиланням. Заповнений бланк необхідно надіслати електронною поштою на адресу konkurs@blagoukraine.org до 30 квітня 2024 року (включно).

    До заявки рекомендується додати фотографії (не більше 5 шт.), посилання на інформацію про благодійну або волонтерську діяльність учасника конкурсу, яка розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації, фінансові звіти тощо, які найкраще характеризують діяльність учасника конкурсу.

     Для благодійних фондів, організацій та громадських організацій фінансовий річний звіт є обов’язковою умовою участі у конкурсі (можна надіслати звіт разом з заявкою на електронну адресу конкурсу або надати посилання на звіт на власному веб-сайті).

    Детальніше про конкурс за посиланням.

    Попередня публікаціяДе сьогодні ремонтують мережі у Вінниці
    Наступна публікаціяУ Вінниці молодь запрошують на інтерактивний семінар “Профорієнтація: як зробити правильний вибір?”