Вінницькі комунальні служби готуються до погіршення погодних умов

    Сьогодні, 24 січня, міські комунальні служби та підприємства Вінниці продовжують працювати над забезпеченням стабільності у місті, зокрема, дбають про благоустрій та комфорт для жителів.

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    У зв’язку із опадами та прогнозом погіршення погодних умов, техніка шляхового управління працює в посиленому режимі. Протягом ночі на прибирання снігу було залучено 23 спецмашини, і ця робота триває. Міська влада закликає водіїв утриматися від паркування транспортних засобів на проїзній частині для безперешкодного виконання робіт з прибирання снігу.

    Крім того, комунальні служби виконуватимуть планові заходи на мережах. 

    Бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодитимуть водогони за наступними адресами: вул. Нагірна, 12/74; вул. Дубовецька, 31; вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 40; вул. Д. Міклера, 32. Водопостачання відновлять негайно після завершення робіт.

    У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили, що через ремонт мережі тимчасово буде призупинено опалення за адресами: вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 21, 23, 42, 42-А, 54, 56. Орієнтований час відновлення подачі послуги – 15:00 год.

    Також відомо, що у «Вінницьких міських електромережах» буде тимчасове відключення світла на ряді вулиць, включаючи О. Гончара, П. Орлика, Дружби, Житню, Б. Грінченка, І. Франка, Келецьку, просп. Космонавтів, А. Первозванного та інші. Причиною є планові роботи.

    Місцева влада закликає мешканців міста бути уважними та дотримуватися вказівок комунальних служб для забезпечення безпеки та комфорту під час погіршення погоди.

    Попередня публікаціяРосійські війська намагаються вийти з позиційної війни 
    Наступна публікаціяПамʼяті Анатолія Вальчука: у Вінниці стартував XX ювілейний боксерський турнір