Російські війська намагаються вийти з позиційної війни 

    Війська рф хочуть вийти з позиційної війни, але не можуть сконцентруватися, яка кількість військових необхідна для прориву українських ліній, оскільки українські війська завдають ударів по всіх скупченнях сил, більших за батальйон. 

    Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

    Також українські сили націлюються на невеликі російські групи з однієї-двох піхотних рот і 10 бронемашин за допомогою безпілотників, не дозволяючи російським військам навіть досягти українських передових оборонних рубежів.

    Окрім цього російським військам необхідно отримати непряму вогневу перевагу над українськими військами, та модернізувати російське командування і управління, щоб вийти з позиційної війни. 

    Окупаційні війська на передовій не мають швидкого зв’язку, щоб мінімізувати час між виявленням та ураженням цілі.

    Наразі немає жодних ознак того, що російське військове командування суттєво покращило будь-яку з цих виявлених проблем на оперативному рівні, необхідному для прориву позиційного фронту в одній чи кількох із зон театру воєнних дій.

    Однак нещодавно російські війська довели свою здатність досягати незначних тактичних успіхів під час інтенсивних наступальних дій, навіть незважаючи на ці системні проблеми, зокрема, під Куп’янськом Харківської області та Авдіївкою Донецької області.

    Крім того, йдеться у звіті, зважаючи на серію ракетних ударів по Україні, росія ймовірно, намагається придбати більше балістичних ракет з-за кордону, в тому числі з Ірану та Північної Кореї, оскільки балістичні ракети за певних обставин можуть бути більш успішними для ураження українських цілей.

    Впродовж доби Сили оборони знищили 840 російських військових. Загальні втрати особового складу ворога складають 378660 осіб.

    Попередня публікаціяНеймовірно смачний шоколадний пиріг із сирною начинкою 
    Наступна публікаціяВінницькі комунальні служби готуються до погіршення погодних умов