У VinSmart центрах Десни та Вінницьких Хуторів розпочав роботу гурток англійської мови

    У VinSmart центрах Десни та Вінницьких Хуторів стартували безкоштовні  гуртки з вивчення англійської мови для дітей віком від 3 до 8 років. Гуртки відкрилися в межах Вінницької міської об’єднаної громади та вже зібрали понад 50 дітей у три різні групи.

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    Мета цих гуртків – створити цікаве та доступне місце для всебічного розвитку молодших школярів. Досвідчені викладачі проводитимуть заняття з орфографії, лексики, вимови та граматики, стимулюючи учасників використовувати англійську мову у практичних ситуаціях. 

    Планується використання інтерактивних ігор та діалогів для покращення комунікативних навичок.

    Староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач зазначила великий попит на гурток англійської мови в селищі, тож відкриття цього напрямку діяльності було довгоочікуваним.

    Зараз гурток працює двічі на тиждень, і більше 50 дітей вже приєдналися до занять. 

    Директор КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира вважає, що нові напрямки допомагають розвивати молоде покоління у сучасних умовах.

    Староста Вінницько-Хутірського округу, Владислав Кривешко, підкреслив, що гурток з англійської мови вже має великий успіх серед дітей, і наголосив на важливості вивчення англійської як навички, необхідної для майбутнього. 

    Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться виставка гончарних виробів ветерана війни Івана Шостака
    Наступна публікаціяЕкскурсія  «КОНТРАСТИ» познайомить вас з іншою Вінницею