На Вінниччині Наталія Могилевська заспівала «Щедрик» біля будинку, де жила родина Леонтовича

    Народна артистка Наталя Могилевська відвідала село Марківка на Вінниччині, де жив і працював автор всесвітньо відомого “Щедрика” – композитор Микола Леонтович. Вона завітала до музею-будинку Леонтовича, де родина композитора колись проживала.

    Світлини опублікували на сторінці музею.

    Співачка також виступила з концертом “Я вдома” в Теплику. Перед виступом вона відвідала музей-будинок, де жила родина композитора, який створив найвідомішу у світі різдвяну мелодію Carol of the bells. 

    Могилевська навіть заспівала “Щедрика”.

    Завідувачка музею Ольга Прокопенко розповіла, що враження від зустрічі були дуже приємні, і співачка виявилася щирою та доброзичливою. 

    «Я була дуже рада зустрічати у нас Наталю Могилевську. Перші враження дуже приємні – щира, доброзичлива. Але найбільше, що мене вразило, Наталя, коли йшла до музею, на площі заспівала «Щедрика», – поділилась завідувачка музею Ольга Прокопенко. 

    У музеї зберігаються листи, які Микола Леонтович писав своїй дружині. Важливо відзначити, що саме у цьому селі Леонтовича застрелив чекіст 103 роки тому, коли той працював над оперою, яку так і не встиг завершити.

    Попередня публікаціяЕкскурсія  «КОНТРАСТИ» познайомить вас з іншою Вінницею
    Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться тренінг на тему стрілецької справи