На Вінниччині провели аукціон на якому зібрали понад 50 тисяч на підтримку ЗСУ

    У Ладижині заклади освіти організували благодійний аукціон, на якому зібрали 50 120 грн на підтримку ЗСУ. Виручені кошти спрямують на ремонт двох автівок для військових, а також на придбання зарядної станції для захисників 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

    Про це повідомила Ладижинська міська територіальна громада.

    «Розписані та декоровані освітянами гільзи від великих та маленьких снарядів, картини, ляльки, кухонне приладдя, зроблене з боєприпасів, та патріотичні сувеніри, створені маленькими ладижинцями – лоти аукціону були на будь-який смак», – йдеться у повідомленні.

    Аукціон
    Аукціон

    На захід завітало понад 50 містян. Провів аукціон начальник відділу освіти Юрій Журба. За годину всі лоти були розпродані. Найдорожчим з них стала гільза, придбана за 5 тис. гривень Павлом Сандулом, керівником ПрАТ «Біолік».

    На початку заходу виконуючий обов’язки міського голови Олександр Коломієць привітав присутніх та подякував за те, що долучились до важливої справи підтримки армії.

    «Значення благодійних аукціонів важко переоцінити, адже не всі запити вдається закрити з місцевого бюджету. В таких випадках дуже виручають кошти, отримані під час благодійних заходів. Я дякую всім, хто причетний до створення лотів та організації  аукціону. Разом до Перемоги!» – зазначив очільник громади.

    Попередня публікаціяВінницький офіс туризму анонсує серію пішохідних мандрівок: «Вінниця – місто затишку та рівноваги»
    Наступна публікаціяСлужба зайнятості мобілізовуватиме безробітних українців