Яким має бути «ідеальний» пуховик та які фасони вже не в тренді

    У світі моди постійно змінюються тенденції, тому чимало людей стикаються з труднощами в пошуку ідеального пуховика. Сучасні тренди вказують на те, що пуховик повинен мати сучасний крій та вигляд, з акцентами на великих капюшонах, геометричних формах чи яскравих кольорах.

    З тим що вже не в моді, можна відзначити надмірно об’ємні пуховики без форми, які виглядають важко та неакуратно.

    Як повинен виглядати стильний пуховик у 2024 році, та що вже не носять, розповів дизайнер Андре Тан.

    Як обрати ідеальний пуховик та на що звернути увагу

    Довжина

    Це найважливіший параметр. Сучасний пуховик має бути довгим, оскільки в моді спідниці міді та навіть максі, а пуховик повинен усе це закрити. Ні, спідниця може стирчати з-під пуховика, але більш елегантно, коли вона виступає максимум на 5 см.

    Тканина

    Не обирайте блискучі та при цьому тонкі тканини, які збираються в дрібні складки. Виглядає дешево та не сучасно. Віддаємо перевагу щільним та якісним тканинам.

    Застібка

    Ґудзики, клепки, блискавка – все добре, але краще, щоб їх не було видно. Потайна застібка виглядає більш сучасно та актуально.

    Пасок

    Забудьте про пуховики з поясом-застібкою. Пояс може виглядати стильно та вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона повинна бути об’ємною) та пояс тільки вільний.

    Стібка

    Горизонтальна широка – найпопулярніший варіант. Ще стежка може бути ромбиком, але рівномірна! Не варто вибирати модель, де є комбінація стібок.

    Пам’ятайте, взимку можна виглядати стильно та при цьому відчувати себе затишно та в теплі, так що вперед за новим стильним пуховиком”, – нагадав Андре Тан.

    Попередня публікаціяБезпечне фарбування: як часто можна змінювати колір волосся без шкоди для їхнього здоров’я 
    Наступна публікаціяКабінет військовозобов’язаних запрацює після квітня 2024