Вінницькі нацгвардійці провели “Урок мужності” для пластунів

    Вінницькі гвардійці організували “Урок мужності” для пластунів місцевого куреня. Інструктори Національної гвардії України поділилися з пластунами інформацією про особливості сучасних бойових дій. Під час зустрічі гвардійці обговорювали з пластунами героїзм українських воїнів на передовій і демонстрували практичні навички бойового мистецтва.

    За інформацією Західного територіального управління Національної гвардії України, представники громадської організації “Жива історія” також долучилися до зустрічі з пластунами. Старші пластуни наголосили на важливості цифрової безпеки, а “Жива історія” розповіла про різноманітність та особливості військового одягу українських воїнів у контексті історичних традицій української армії.

    Військовослужбовці Нацгвардії детально продемонстрували пластунам навички надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях і під час бойових дій. Гвардійці також показали пластунам оснащення військовослужбовців Національної гвардії та вивчили їх техніку накладання турнікета.

    Крім того, був розкритий алгоритм “MARCH” – базовий алгоритм надання медичної допомоги у бойових умовах.

    Організаторка заходу, Анна Бояновська, висловила подяку всім інструкторам за надані теоретичні та практичні навички, які є дуже актуальними в сучасних умовах. Вона також висловила гордість за активне громадянство учасників, які допомагають у розвитку країни.

    Попередня публікаціяЯк у Вінниці працює послуга перевезення людей на візках
    Наступна публікаціяЯк працює Veteran HUB у Вінниці: інтерв’ю з керівницею філії Анастасією Бунич