Після новорічних свят: рецепт легкого курячого супу на обід

Курячий суп
Хороший суп повинен містити багато м'яса та овочів

Після урочистого святкування Нового року багато господинь задають собі питання про те, яке блюдо може поліпшити їхнє здоров’я та самопочуття. Рекомендується приготувати простий курячий суп. Цей неймовірно ароматний бульйон із курячого м’яса та овочів є ідеальним вибором для відновлення енергії після запальних новорічних заходів.

Під час приготування до свята, мабуть, ви відварювали для салатів курятину, після чого залишився бульйон. Саме він і знадобиться у цьому рецепті.

Інгредієнти:

2 літри курячого бульйону;

0,5 кілограма курячих потрухів;

100 грамів вермішелі;

2 картоплини;

1 цибулина;

1 морква;

1 – 2 лаврові листи;

олія;

чорний мелений перець;

сіль.

Приготування:

  1. Курячі потрухи ретельно промийте, видаліть плівки та наріжте шматочками.
  2. Подрібнену цибулю і нарізану соломкою моркву підсмажте на олії.
  3. Бульйон доведіть до кипіння, введіть підготовлені шлуночки та варіть 10 хвилин.
  4. Потім додайте серця, дрібно нарізану картоплю, овочеве пасерування і продовжуйте варити ще 10 хвилин.
  5. Після чого додайте печінку, лавровий лист і варіть за слабкого кипіння ще близько 10 хвилин.
  6. За 5 хвилин до готовності суп посоліть, поперчіть та всипте вермішель.
Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 2 січня
Наступна публікаціяКритична інфраструктура Вінниці працює стабільна, проводяться ремонтні роботи