Бійці вінницької 120 бригади ТрО вітають українців з Новим роком

Вінницька 120-а бригада територіальної оборони ЗСУ
Вінницька 120-а бригада територіальної оборони ЗСУ

Сьогодні, з душею воїна та вірою в Перемогу, бійці Вінницької 120-ої бригади територіальної оборони Збройних Сил України надсилають свої щиросердечні вітання з Новом роком усім українцям та побратимам!

Про це повідомляють бійці на своїй сторінці у Facebook.

За весь час своєї нелегкої служби вони вірні своєму обов’язку стоять на захисті кордонів рідної країни, непохитно та невтомно відстоюючи невід’ємні цінності та незалежність України. З найглибшою повагою вони віддають шану кожному, хто своїми діями та молитвами підтримує непокоренний дух українського народу.

У повідомленні, що надійшло від окремих підрозділів батальйонів 120 бригади, відзначається, що воїни прагнуть до перемоги, несучи на своїх плечах відповідальність за майбутнє покоління та гідно представляючи військовий контингент України в очах світу.

Військовослужбовці окремих підрозділів 120 бригади Сил ТрО ЗСУ вітають українців з Новим роком! Вистоїмо! Все буде Україна!” – закликають бійці, підкреслюючи свою готовність встояти перед будь-яким викликом та подолати труднощі на шляху до щасливого та вільного майбутнього для України.

Бажаємо незламності, мужності та безпеки всім захисникам, які несуть службу на передовій, а також мирного та щасливого Нового року усім українцям!”

Попередня публікаціяТрьом вченим з Вінниччини присуджено Премію Верховної Ради України
Наступна публікаціяРедакція Presspoint вітає вінничан з Новим роком