Бої за Авдіївку: росіяни незначно просунулися вперед

російські сили
російські сили

Росіяни продовжили наступальні операції під Авдіївкою та Бахмутом і здійснили незначне просування вперед. Також російські сили досягають певного прогресу в напрямках Іванівського, Кліщіївки та Андріївки, оскільки три тижні тому вони  розгорнули в цих районах “відібраних підготовлених бійців”.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Сили оборони відбили щонайменше 51 російську атаку на схід від Новокалинового (13 км на північний схід від Авдіївки) та Новобахмутівки (9 км на північний захід від Авдіївки); поблизу Степового, Авдіївки, Первомайського (10 км на південний захід від Авдіївки) та Невельського (14 км на південний захід від Авдіївки); а також на південь від Тоненького (5 км на захід від Авдіївки) та Сєверного (6 км на захід від Авдіївки).

Український Генеральний штаб повідомив, що українські війська відбили щонайменше п’ять російських атак поблизу Богданівки (6 км на північний захід від Бахмута), Іванівського (6 км на захід від Бахмута), Кліщіївки та Андріївки (10 км на південний захід від Бахмута).

Впродовж доби Сили оборони знищили 1300  російських військових. Загальні втрати особового складу ворога складають 342800осіб.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 14 грудня
Наступна публікаціяКурка і картопля—ідеальне поєднання: 3 апетитні страви в духовці