Добірка затишних місць, де у Вінниці можна посмакувати глінтвейном

Глінтвейн
Глінтвейн

Із настанням зими містяни знаходять радість у зустрічах у затишних закладах, де можна не лише смачно провести час, але й насолодитись авторським глінтвейном – найпопулярнішим напоєм цієї пори року.

Про це повідомляє Вінниця city.

«Кінь у протигазі»:

Цей заклад славиться своєю атмосферою початку ХХ століття. Вирушайте сюди, щоб насолодитись бузиновим глінтвейном на червоному вині та персиковим на білому, а також зануритися у старовинний світ зали, де кожна деталь мовить про минуле. Це також ідеальне місце для тих, хто любить робити фото, адже атмосфера тут максимально сприяє творчій фотографії.

«Львівська цукерня»:

Солодка майстерня із сімейними традиціями. Тут вас чекає ароматний глінтвейн на червоному або білому напівсолодкому вині, супроводжуваний крафтовим шоколадом та авторськими тістечками. А ще відкривається чудовий вигляд на Вежу Артинова та пам’ятник його видатного творця.

«Vinnytsia Food Market»:

Цей заклад вражає своєю оригінальністю глінтвейнів: базилік-полуниця, маракуйя-лимон, папайя-груша та глінтвейн із шоколадним печивом-оршад. Вам не лише смакуватиме, а й залишатиме яскраві спогади, адже тераса закладу ідеально підходить для створення чудових інстаграмних фото.

«Лавінія»:

Затишно і вишукано – ось як можна описати цей заклад. Тут вам пропонують червоний глінтвейн із гренадином та білий із бузиною. Оригінальний інтер’єр у тосканському стилі створює теплу та домашню атмосферу.

«Чан Монаха»:

Заклад, що переносить вас у Середньовіччя. Стилізований під вінницькі підземелля, цей ресторан пропонує авторський глінтвейн, який залишить незабутні враження. Не лише смачно, а й атмосферно – ідеальне місце для холодних вечорів.*

Отже, обирайте своє ідеальне місце для зустрічей у середмісті, насолоджуйтесь авторським глінтвейном та теплою атмосферою зимових вечорів!

Попередня публікаціяГерої на полі та на фронті: Збірна Нацгвардії з футболу, у складі якої – бійці ‘Червоної Калини’, здобула золото в чемпіонаті серед військових
Наступна публікаціяУ Вінниці розпочав курсування новий потяг “Київ — Тернопіль”