Герої на полі та на фронті: Збірна Нацгвардії з футболу, у складі якої – бійці ‘Червоної Калини’, здобула золото в чемпіонаті серед військових

Червона Калина
Червона Калина

Збірна Національної гвардії України, у яку ввійшли видатні бійці бригади “Червона Калина”, відзначилася вражаючим успіхом у Чемпіонаті по футболу серед військовослужбовців, організованому Українською військовою лігою.

Про це повідомила пресслужба бригади “Червона Калина”  у Фейсбуці.

У цьому змаганні брали участь 18 команд, що представляли різні силові структури України. Збірна Нацгвардії виявилася справжнім футбольним героєм турніру, довівши високий рівень підготовки і командного духу.

Особливо вражає те, що у складі цієї збірної були бійці бригади “Червона Калина”, які нещодавно повернулися з фронту та відновлюються після отриманих поранень. Серед них були молодший сержант Калісецький Костянтин, старший солдат Коломієць Сергій і старший солдат Рябчук Олександр. Майор Олександр Дзюбенко взяв на себе відповідальність за підготовку цієї видатної команди до зустрічі.

В рішучому матчі, який відбувся проти ФК “Південна Пальміра”, старший солдат Коломієць Сергій вразив опонентів ефектним ударом з центру поля, відкривши рахунок. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь Збірної Нацгвардії, підкреслюючи не тільки їх військовий дух, але й спортивний талант.

Бійці “Червоної Калини” продовжують боротьбу за перемогу, будь то на фронті або на стадіоні, і стають втіленням справжнього героїзму та визначеності. Вони не лише захищають країну, а й надихають своїми досягненнями в інших сферах, таких як спорт.

Попередня публікаціяХірургічний тріумф: вінницькі лікарі перемогли IV стадію раку у складній ситуації
Наступна публікаціяДобірка затишних місць, де у Вінниці можна посмакувати глінтвейном