Чотири незвичайних варіанти салату з крабових паличок

салат з крабових паличок
салат з крабових паличок

Позмагатися з “Олів’є” і “Оселедцем під шубою” може тільки один салат. Інгредієнти для його приготування знайти легко, до того ж, приготувати його може навіть кулінар-початківець.

Пропонуємо вам добірку салатів до святкового столу.

Салат з крабовими паличками і вареним буряком

  • Крабові палички – 6 шт;
  • Буряк великий – 1 шт;
  • Мочені яблука – 2 шт;
  • Картопля – 2 шт;
  • Рослинна олія – 1 ст. л;
  • Листя салату.

Буряк і картоплю відварити до готовності, натерти на крупній тертці і злегка скропити рослинним маслом. Листя салату промити, акуратно порвати, у яблук видалити серцевину і нарізати смужками. Крабові палички очистити від плівки, також нарізати смужками. Змішати інгредієнти в ємності для подачі і при необхідності заправити рослинним маслом.

Салат з крабовими паличками і хурмою

  • Крабові палички – 200 гр;
  • Хурма – 1\2 шт;
  • Сік лайма;
  • Огірок свіжий – 1 шт;
  • Болгарський перець – 1 шт;
  • Оливки – 15 шт;
  • Маслини – 15 шт;
  • Оливкова олія – 2 ст. л;
  • Гірчиця з зернами – 2 ч. л;
  • Зелень – 1 пучок;
  • Мед – 2 ч. л.

Огірок і болгарський перець вимити, нарізати соломкою. Так само вчинити з хурмою і крабовими паличками. Кружечками нарізати маслини і оливки, зелень подрібнити. Всі складові скласти в ємності для подачі салату. Приготувати заправку: з’єднати оливкову олію, гірчицю, мед і сік лайма, додати її в салат і ретельно перемішати.

Салат з крабовими паличками і грибами

  • Крабові палички – 200 гр;
  • Кукурудза – 1 банка;
  • Консервовані гриби – 1 банка;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт;
  • Яйця – 4 шт;
  • Зелені яблука – 1 шт;
  • Майонез.

Яйця відварити протягом 7-10 хвилин, нарізати кубиками разом з крабовими паличками і яблуками. Цибулю дрібно подрібнити. Гриби залишити цілком або розрізати навпіл, якщо вони великого розміру. Всі інгредієнти з’єднати разом, заправити майонезом і ретельно перемішати.

Салат з крабовими паличками і апельсином

  • Крабові палички – 200 гр;
  • Апельсин – 2 шт;
  • Кукурудза – 1 банка;
  • Яйця – 3 шт;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Майонез.

Відварені яйця нарізати кубиками, до них додати подрібнені крабові палички і консервовану кукурудзу. Апельсини нарізати дрібними шматочками, додати до решти інгредієнтів. Часник пропустити через прес і теж додати до салату. Заправити блюдо майонезом і перемішати.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 11-17 грудня 2023 року
Наступна публікаціяХірургічний тріумф: вінницькі лікарі перемогли IV стадію раку у складній ситуації