«Новорічний Дракон»: шикарна салат за 15 хвилин до новорічного столу

Новорічний Дракон
Новорічний Дракон

Уже зараз усі господині починають визначатися з новорічним меню. Салат “Новорічний Дракон” – це страва, яка обов’язково має бути на святковому столі в ніч з 31 грудня на 1 січня. Все тому, що символом року, що приходить, буде Земляний Дракон – якщо не вшанувати його, то наступні 365 днів навряд чи виявляться для вас вдалими.

Інгредієнти на смачний новорічний салат:

  • 400 грам крабових паличок;
  • 4-5 яєць;
  • 250 грам консервованої кукурудзи;
  • 1 яблуко;
  • 1 цибуля порей;
  • 2-3 листочка пекінської капусти;
  • 3 плоди ківі;
  • маслини;
  • огірок;
  • 200 грам майонезу.

Починаємо готувати салат на новорічний стіл

Крабові палички позбавити від плівки, дрібно нарізати. У яблука прибрати серцевину, також подрібнити дрібним кубиком. Висипати обидва інгредієнта в миску, заправити майонезом, перемішати. Яйця зварити, остудити, очистити і у одного яйця відібрати білок. Все інше нарізати кубиком. Додати до яблука і крабових паличок нарізану цибулю-порей, яйця, кукурудзу.

Викласти салат на блюдо, дотримуючись форми дракона. Нарізати ківі слайсами, прикрасити зверху. З яєчного білка і маслин зробити очі для дракона, з маслин також спорудити лапки. Гребінь і хребет сформувати з цибулі-порею і свіжого огірка. З листочків пекінської капусти зробити крила. Вуаля – салат можна подавати на стіл.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні,  6 грудня
Наступна публікаціяУкраїнські бійці витіснили окупантів з двох позицій біля Авдіївського коксохіму