У Вінниці звучатиме магія:  концерт “Harry Potter: музика з кінофільмів” 4 грудня

Harry Potter: Музика з кінофільмів
Harry Potter: Музика з кінофільмів

У центрі Вінниці, в театрі ім. Садовського, 4 грудня о 19:00 відбудеться неповторний музичний захід, який принесе атмосферу чарівного світу “Гаррі Поттера” – концерт “Harry Potter: Музика з кінофільмів”.

Про це повідомляє Місто.

Під керівництвом віртуозного диригента Олександра Госачинського виступить знаменитий симфонічний оркестр GosOrchestra, виконуючи найкращі композиції, які стали невід’ємною частиною пригод Гаррі, Герміони та Рона.

Вже в жовтні GosOrchestra вразив вінничан грандіозним концертом “Музика кінохітів”, отримавши шалені овації та стоячі аплодисменти. Історія цього особливого оркестру розпочалась у 2016 році, і протягом семи років вони створили унікальні триб’ют-програми до Queen, The Beatles, Michael Jackson, The Prodigy та інших, збираючи аншлаги по всій Україні.

Господарі вечора обіцяють усім глядачам захоплюючий перформанс та незабутні враження. Організатори компанія “Вінницяконцерт” закликають вінничан та гостей міста приєднатися до цього музичного свята, щоб разом згадати про те, що щастя завжди присутнє, навіть у найдраматичніших моментах.

“Приходьте з сім’єю та друзями, аби ще раз згадати, що щастя існує і в найтемніші часи. Якщо не забути ввімкнути світло!”, – запрошують організатори.

Квитки на концерт можна придбати на сайті afisha.vn.ua або у всіх касах “Афіша Вінниці”, включаючи театр ім. Садовського, готель “Франція”, Вінницьку філармонію, Вінницький планетарій та інші популярні місця міста.

Не пропустіть цю унікальну можливість поринути в світ чарівної музики та відчути магію “Гаррі Поттера” у серці Вінниці!

Попередня публікаціяБути гарною кожного дня – це легко: маленькі хитрощі для жіночої краси
Наступна публікаціяУ Вінниці революційні операції: дітям коригують грудну клітку за інноваційною методикою Nuss-Park