Заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко перевірив стан укриттів у лікарнях та школах Вінниці

Заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко відвідав Вінницьку область у рамках робочої поїздки. Разом із заступником Начальника обласної військової адміністрації Олександром Піщиком та представниками профільних структурних підрозділів ОВА вони перевірили стан укриттів комунальних, освітніх та закладів охорони здоров’я у місті Вінниці і Вінницькому районі.

Про це повідомили в ОВА Вінниччини.

З метою ефективного контролю за станом укриттів і забезпеченням безперешкодного доступу до них громадян була створена робоча група, виконуючи Указ Президента України. Її учасники постійно перевіряють наявність укриттів в області. Паралельно обласна влада та місцеве самоврядування працюють над належним облаштуванням захисних споруд.

Під час наради, в якій взяв участь заступник міністра Тимур Ткаченко, розглядали перспективи будівництва нових та модернізації існуючих укриттів та сховищ у регіоні, з урахуванням потреб маломобільних груп населення. У планах на 2024 рік на Вінниччині передбачено збільшення кількості місць для населення під час тривоги.

Тимур Ткаченко висловив вдячність керівництву області за успішну командну роботу та підкреслив важливість забезпечення безпеки населення в умовах війни. Облаштування сховищ і укриттів у закладах освіти та охорони здоров’я залишається пріоритетом, оскільки загрози повітряних обстрілів продовжують існувати. Заступник міністра також анонсував виділення мільярда гривень на наступний рік для облаштування укриттів у закладах охорони здоров’я в Україні.

Попередня публікаціяПрогноз магнітних бурь на тиждень з 4 по 10 грудня
Наступна публікаціяСанта Клец у Докер Пабі привітає вінничан з Днем Святого Миколая