Вінницькі тхеквондисти вибороли шість медалей на Всеукраїнських змаганнях

Вінницькі тхеквондисти
Вінницькі тхеквондисти

У період з 24 по 26 листопада 2023 року Вінницькі тхеквондисти продемонстрували вражаючі результати на Відкритому Всеукраїнському рейтинговому турнірі “Діти України” та чемпіонаті України серед дорослих з тхеквондо (ВТФ), які проходили в місті Здолбунів, Рівненської області.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Спортсмени Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 здобули вражаючі результати, завоювавши одну золоту, одну срібну та чотири бронзові медалі на змаганнях. Тренерська команда, до складу якої входили Володимир Багнета, Аліна Новинюк, Анна Русавська та Валерія Чечель, відзначився високопрофесійною підготовкою своїх підопічних.

На Всеукраїнському рейтинговому турнірі “Діти України” з тхеквондо (ВТФ) Артемій Соловей виборов золото в категорії юнаки 27 кг, показавши вражаючі результати та завершивши один з поєдинків достроково. Роман Соловей здобув срібло в категорії юнаки 48 кг, а бронзові медалі отримали Ілля Головатюк (кадети, ростова категорія + 180 см) та Артур Мазур (молодші юнаки, 28 кг).

За словами тренерки-викладачки МДЮСШ № 2 Аліни Новинюк, участь у Всеукраїнських змаганнях дала тхеквондистам не лише рейтингові бали для потрапляння у Національну збірну України, але й важливий досвід, оскільки вони змагалися з найкращими спортсменами країни.

На чемпіонаті України серед дорослих вінницькі представники також вразили своєю майстерністю. Владислав Соболєв (80 кг) та Артем Малюшко (87 кг) здобули бронзові нагороди,

Попередня публікаціяАпарат для пресотерапії та лімфодренажу та масажер для ніг: Ці медичні девайси закупили благодійники для фізкабінету сільської лікарні на Вінниччині
Наступна публікаціяУ Вінниці розпочинаються майстер-класи з різноманітних видів мистецтва