Апарат для пресотерапії та лімфодренажу та масажер для ніг: Ці медичні девайси закупили благодійники для фізкабінету сільської лікарні на Вінниччині

Унікальний фізкабінет з найкращим та найновішим обладнанням відкрито в селищі Чернівці. Про це повідомила народний депутат України Лариса Білозір у своєму фейсбуці.

«Як завжди переконуюсь, що ініціативність – це ключ до успіху!

Чернівецька лікарня, що на моєму окрузі, зусиллями громади, колективу та благодійників продовжує оновлюватись.

Днями разом з головою громади Оленою Бень ми оглянули роботу фізкабінету, де ми разом з благодійниками та громадою придбали сучасне фізіотерапевтичне обладнання!», – йдеться в дописі Лариси Білозір.

У Чернівецькій лікарні тепер з’явився апарат для пресотерапії та лімфодренажу, а також масажер для ніг. Така техніка важливий крок у реабілітації для військовослужбовців та ветеранів війни.

«Хочемо висловити глибоку вдячність нашим надзвичайним партнерам – Благодійний Фонд “МХП-Громаді” які разом з нами допомагають втілювати проекти, спрямовані на збереження здоров’я та благополуччя наших людей.

До повномасштабної війни нам вдавалось залучати на округ фінансування, в тому числі і державне, на розвиток та покращення умов у закладах освіти, медицини та культури. Зараз мусимо разом шукати нові шляхи.

Вдячні всім, хто долучився. Рада, що у таких важких умовах завдяки ініціативам соціально-відповідального бізнесу та активним мешканцям громад вдається розвивати сільську медицину», – поділилась Лариса Білозір.

За її словами, лікарня не вперше отримує сучасне обладнання завдяки підтримці меценатів. Раніше це були два багатофункціональні апарати для магнітотерапії та сучасний УЗД-апарат.

Попередня публікаціяВінницька транспортна компанія відкриває вакансії для водіїв та водійок трамваїв, тролейбусів та муніципальних автобусів
Наступна публікаціяВінницькі тхеквондисти вибороли шість медалей на Всеукраїнських змаганнях