Кухарі одного з ліцеїв на Вінниччині виграли в конкурсі мінігрантів

Кухарі Шпиківського ліцею виграли в конкурсі мінігрантів від ГО «Ми –Вінничани». Про це розповіла народний депутат України Лариса Білозір та опублікувала відео.

За словами Лариси Білозір, Шпиківський ліцей – один з 10 закладів освіти, що у 2021 отримав кошти на реконструкцію їдальні та придбання кухонного обладнання.

Як показав час, такі інвестиції себе повністю виправдали – нині учні ліцею отримують якісне та повноцінне харчування. Вартість його трохи більш як 40 грн на одну дитину. Найбільшою гордістю та втіхою для працівниць кухні є пароконвектомат, який може приготувати широкий асортимент страв: від риби та мʼяса до печива та кексів.

«Кухарі із задоволенням розповіли нам принцип роботи такого диво-апарату. Варто зазначити, що у держбюджеті на 2024 рік, програма щодо оновлення харчоблоків знову отримає своє фінансування.

А поки, втішила кухарів перемогою їх проєкта у нашому спільному з ГО «МИ-Вінничани» конкурсі мінігрантів, на придбання шафи для одягу на кухню. Працюємо разом»,- йдеться в дописі Лариси Білозір.

Попередня публікаціяУчені визначили фрукт, який сприяє безпліддю: полуниця очолила антірейтинг небезпечних фруктів
Наступна публікаціяУ Вінниці витратили на ЗСУ в п’ять разів менше ніж на благоустрій