Сьогодні, 16 листопада, у Вінниці відбулося традиційне нагородження найактивніших студентів перед Днем студента, який відзначатиметься завтра, 17 листопада. Міська рада та її виконавчий комітет вручили подяки 20 студентам за їхню активну громадську позицію, значний внесок у культурний розвиток Вінницької МТГ, ініціативність та наполегливість.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Секретар міської ради Павло Яблонський, виступаючи від імені міського голови та міської ради, підкреслив роль студентів у сучасному суспільстві:

«Студенти – це потужний рух, який дуже активно бере участь у житті країни та громади. Ваше навчання в університетах припало на важкі для країни часи, але багато студентів сьогодні — це волонтери, добровольці, які захищають наші кордони, це молодь, яка допомагає збирати кошти та необхідну допомогу як громаді, так і нашим військовим, які боронять нашу свободу. Бажаємо вам стати висококласними спеціалістами, знайти себе в тих професіях, які для себе обрали та просто бути щасливими. Перемоги нам усім спільні, і тоді будуть особисті перемоги».

Однією з нагороджених стала студентка Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Вікторія Колногозюк, яка підкреслила важливість активної громадської участі студентів: «Сьогодні студенти – це активна, прогресивна та свідома молодь нашої країни, яка не стоїть осторонь проблем та викликів. Ми систематично допомагаємо та підтримуємо тих людей, які ризикуючи власним життям, захищають кожного з нас».

Начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак підкреслила відвагу та патріотизм студентів: «Ці двадцять юнаків та юначок змогли не просто стати на допомогу країні, а й систематично підтримувати українських Захисників та Зах

Попередня публікаціяУ Вінницькій області відбулося свято “Таланти Поділля – 2023”
Наступна публікаціяУ Вінниці дітям загиблих воїнів обіцяють допомогу на Миколая: як отримати 3 тисячі гривень