Трохи часу і мінімум продуктів – і у вас на столі пиріг з рибою. Ситний і дуже смачний. Рибу для нього можна брати будь-яку – червону або білу – головне, щоб в ній не було дрібних кісток. І якщо рибний пиріг в духовці приготувати з вечора, то на ранок, в холодному вигляді, він буде ще смачнішим.

Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.

Для приготування вам знадоблятьсяя такі Інгредієнти:

  • риба – 300 г;
  • твердий сир – 100-120 г;
  • молоко – 150 мл;
  • дріжджі – 15 г;
  • цукор – 1 ч. л.; 
  • яйця – 3 шт.;  
  • масло вершкове – 45 г;
  • борошно – 300 г; 
  • сіль – за смаком;
  • щавель (кропива, шпинат) – 100 г.

Як приготувати рибний пиріг в духовці

Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.

Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть щавель. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками. 

Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.

Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, щавель.

Щавель можна замінити кропивою або шпинатом, в тому числі і замороженим.

Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 16 листопада
Наступна публікаціяЩо може захистити від раку, рекомендації лікарів