У Вінниці пройшов захоплюючий інтелектуально-ігровий фестиваль “Баюнале-2023”, що тривав два дні, 11 та 12 листопада. Учасники, серед яких були 120 осіб з різних регіонів України, взяли участь у різноманітних інтелектуальних турнірах, ставлячи свої знання на випробування.

Про це повідомляє Вінницька обласна рада.

Перший день фестивалю визначався чотирма турами гри “Що? Де? Коли?” під назвою “Всесвіт українського слова” та квізом “Палітра українських традицій”. Також пройшли конкурс анаграм та інтелектуальна мозаїка “Видатні постаті та місця України”.

Другий день фестивалю включав турніри в грі “Що? Де? Коли?” та відеореаліях “Українське письменство”, які надали події особливого шарму.

За результатами турнірів переможцями стали команди:

  1. “Солодка Марія” – м. Київ,
  2. “Тундра” – м. Вінниця,
  3. “Переоблік бджілок” – м. Рівне.

Організаторами “Баюнале-2023” виступили Вінницьке обласне об’єднання товариства “Просвіта” та Клуб Інтелектуального Товариства “БАЮН” Вінницького національного технічного університету з підтримкою Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА.

Фестиваль отримав підтримку від компаній “Промавтоматика” та “Kosmotech”, а також піцерій LA П’ЄЦ та Pronto Pizza, які виступили спонсорами події.

Попередня публікаціяУ МОЗ оприлюднили версію спалаху гепатиту А на Вінниччині
Наступна публікаціяЗолото, Срібло, Бронза: Вінницькі борці здобули перемогу на Міжнародному Турнірі в Латвії