
Бісквітне тісто – відмінна основа для створення десертів. Ви можете приготувати великий корж, розрізати його та намазати кремом або замісити кекси. Варіювати рецепт можна, додавши у тісто ягоди, кусочки шоколаду або фруктів.

Інгредієнти:
- 4 курячі яйця;
- 100 грамів масла або маргарину;
- Ванілін на кінчику ножа;
- Неповний стакан цукру;
- 200 грамів пшеничного борошна;
- Мускатний горіх та кориця до смаку.
Рецепт:
Крок 1:
- Вбите охолоджені яйця у миску, додайте цукор і збивайте, поки не утвориться піна.
Крок 2:
- Введіть розм’якшене масло або маргарин, розпушувач і добре перемішайте.
Крок 3:
- Поступово додавайте борошно в цю суміш, продовжуючи збивати, знижуючи швидкість. Додайте ванілін та спеції, акуратно змішайте ложкою.
Крок 4:
- Наповніть силіконові формочки тістом, заливаючи їх на дві третини. Розмістіть у розігрітій духовій шафі. Пекти при 180 градусах. Час випікання залежить від розміру формочок. Готовність перевірте за допомогою дерев’яної зубочистки. Вийміть кекси з формочок, витріть пудрою і охолодіть на решітці.
Смачного!