Найніжніші булочки з вершковим кремом і корицею – мрія любителя солодощів, адже краще випічки, ніж ця, не знайти. За цим рецептом вони вийдуть навіть у новачків з першого разу.
Інгредієнти на тісто:
- два яйця;
- дві столові ложки цукру;
- половина чайної ложки солі;
- склянка молока;
- дві столові ложки вершкового масла;
- один пакетик сухих дріжджів;
- один пакетик ванільного цукру;
- півкіло пшеничного борошна.
Крем для Сіннабон:
- сто двадцять грам вершкового сиру;
- стакан цукрової пудри;
- три столові ложки вершкового масла.
Для начинки потрібно буде додатково взяти дві столові ложки вершкового масла, сто двадцять грам коричневого цукру і пакетик меленої кориці.
Починаємо готувати Сіннабон з корицею
У ємності з’єднайте дріжджі, 1 ч.л цукру і 50 мл теплого молока. Перемішайте і залиште на 10-15 хвилин, щоб дріжджі піднялися. В окремій мисці збийте віночком яйця з сіллю, цукром і ванільним цукром. Влийте тепле молоко, що залишилося, і перемішайте.
Додайте дріжджі і розтоплене вершкове масло. Всипте 3\4 просіяного борошна, перемішайте ложкою. Борошно, що залишилося, підсипайте порціями, контролюючи консистенцію тесту.
Накрийте тісто плівкою, залиште на годину-півтори. У мисці змішайте корицю і коричневий цукор, коли підійде тісто, розкачайте його на столі в пласт товщиною 1 см. Змастіть вершковим кремом, посипте цукром з корицею.
Скрутіть тісто в рулет, розріжте на кілька шматочків. Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом, і залиште на 20 хвилин. Потім запікайте в духовці 20-25 хвилин при 180 градусах.