У період з 27 по 29 жовтня в Бухаресті, Румунія, пройшли змагання «Romania Open», що входять до кубка Світу «Drakula Open 2023». Учасники з Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 вражають своїми досягненнями в тхеквондо ВТФ.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Ілля Головатюк став чемпіоном серед кадетів у вазі 65 кг, Роман Соловей – срібний призер у ваговій категорії до 48 кг, а Ірина Чесалкіна здобула бронзу в категорії до 49 кг серед юніорок.

Тренерка МДЮСШ № 2 Аліна Новинюк розповіла, що ці змагання об’єднали найсильніших спортсменів з усього світу, які вже встигли вибороти перемоги на різних міжнародних турнірах.

Понад 100 команд із 47 країн брали участь у змаганнях. Боротьба була дуже важкою, але наша вінницька команда продемонструвала вражаючий результат. Наші вихованці ще молоді, але завдяки наполегливості та працьовитості вони можуть змагатися на найвищому рівні та досягати великих перемог. Ми пишаємося ними!”, – підкреслила тренерка.

Вінницькі спортсмени змагалися з учасниками з Румунії, Греції, Іспанії, Німеччини, Франції та Австрії. їхні вражаючі результати принесли їм високий міжнародний рейтинг і бали, що надихають їх на подальші досягнення і можливість увійти до складу Національної збірної України в наступному році.

Попередня публікаціяУ Вінниці безкоштовно отримали протези понад 600 осіб
Наступна публікаціяУ Вінниці вимагають в міськради прозорого управління коштами на ЗСУ