В місті Бардейов, Словаччина, вінницькі гімнастки вибороли золоті та срібні нагороди на міжнародному турнірі ‘LaserCup 2023’.”

Про це повідомила Вінницька міська рада.

За словами Ганни Миргородської, голови Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики та тренерки-викладачки, змагання відзначилися високим рівнем.

Участь у цих змаганнях взяли понад 400 спортсменок з країн Європи: Словаччини, Польщі, Боснії та Герцеговини, Угорщини, Чехії, України.  Серед них були й вінничанки.

У фіналі ‘Laser Cup 2023’, гімнастки з Вінниці, виборовши медалі, продемонстрували вражаючі досягнення. Міжнародний турнір ‘Laser Cup 2023’ в Словаччині завершився успішно для вінницьких гімнасток.

У підсумку міжнародного турніру «Laser Cup 2023» з художньої гімнастики, серед учасників з Вінниці вибороли перші місця: Ярослава Петренко, Злата Величко, Анна Мазуркевич, Дарʼя Цимбалюк, Марія Кватернюк, Марія Єжкун, Уляна Черновська, Злата Малогловець, Анна Костанда. Учасники, які вибороли срібні медалі: Марія Заремба, Катерина Дудчик, Поліна Кравчук, Іванна Барабаш.

Спортсменка Поліна Кравчук поділилася: «Наші тренери завжди придумують креативні та сучасні вправи. Ми вдячні їм за підтримку та натхнення йти до перемоги незважаючи на важкості та втому».

Тренерка-викладачка міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Ганна Миргородська підкреслила, що виїзні великі змагання завжди є цікавим досвідом.

«Такі турніри дозволяють побачити рівень багатьох дітей та оцінити роботу міжнародних колег-тренерів. Це також чудова нагода для наших вихованок продемонструвати свій рівень підготовки. А найціннішим є досвід, який ми отримуємо під час таких змагань. Кожен конкурс – це новий крок до вдосконалення. Ми також висловлюємо подяку Збройним силам України за можливість займатися, виступати та демонструвати потенціал наших вихованок», – підкреслила Ганна Миргородська.

Попередня публікаціяУ Вінниці вимагають в міськради прозорого управління коштами на ЗСУ
Наступна публікаціяУспішна операція в лікарні Пирогова: видалено новоутворення печінки у пацієнтки