Біляші – популярна страва, яка стала частиною фаст-фуду, адже купити соковитий м’ясний пиріжок можна де завгодно. Однак ніхто не стане сперечатися, що частування, приготоване своїми руками – найсмачніше.

Ми пропонуємо рецепт, за яким ліниві  біляші виходять чудовими.

Ліниві біляші на кефірі на сковороді

Інгредієнти:

  • дві склянки кефіру;
  • десять столових ложок борошна;
  • пів чайної ложки солі, цукру і соди;
  • триста грам м’ясного фаршу;
  • один зубчик часнику;
  • половинка цибулі;
  • пучок кропу і петрушки;
  • рослинна олія.

Кефір підігріти до кімнатної температури, додати в нього соду і перемішати. Далі всипати сіль і цукор, залишити на 5 хвилин. Постійно помішуючи, додати борошно, щоб вийшли ліниві  біляші, як оладки. Фарш перемішати з подрібненою цибулею, зеленню і сіллю.

Налити в сковороду олію на 1 см і розігріти її. Швидко викласти ложку тіста, зверху – ложку фаршу, потім знову ложку тіста. Обсмажити з двох сторін до готовності на середньому вогні.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 30 жовтня-5 листопада 2023 року
Наступна публікаціяНа Чемпіонаті світу з боротьби спортсменка з Вінниччини отримала бронзову медаль