Класичний чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином – це чудовий і зовсім простий десерт. Цей смаколик із сирної маси виходить легким і ніжним. А щоб стабілізувати сирну начинку, використайте трохи желатину.

Для цього повітряного смаколика вам знадобиться:

500 гр домашнього сиру

1 банка згущеного молока

10 гр желатину

150 мл води

250 гр пісочного печива

100 гр вершкового масла

Ягідний соус

Фрукти, ягоди

Для приготування чизкейка з домашнього сиру подрібнюємо печиво на дрібну крихту – можна за допомогою блендера.

Вершкове масло розтопимо на повільному вогні та змішаємо з пісочною крихтою.

Форму для чизкейка з сиру застеляємо пергаментним папером. Викладаємо пісочну масу, руками сформуємо корж-основу та бортики.

Швидкорозчинний желатин розведемо у воді та залишимо на 10 хвилин. Потім помістимо склянку з желатином у гарячу воду, щоб повністю розчинилися желатинові гранули.

Домашній сир для чизкейка без випічки змішаємо зі згущеним молоком. У сирну масу вливаємо желатин та перемішуємо.

Сирну масу викладаємо на корж-основу, накриваємо форму харчовою плівкою та ставимо в холодильник на 3-4 години для застигання.

Сирний чізкейк поливаємо ягідним соусом, прикрашаємо фруктами або ягодами та подаємо на стіл.

У сирну масу для чизкейка без випічки дуже смачно додавати різні смаколики – мед, горіхи, банани, шоколад або какао.

Оригінальний вигляд матиме чизкейк без випічки, якщо желатинову сирну основу поділити на дві частини. Додати до однієї ягоди або фрукти, у форму укласти шарами.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 23 – 29 жовтня 2023 року
Наступна публікаціяРосіян не зупиняють навіть великі втрати, продовжують перекидати війська під Авдіївку