У Вінницькому палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної діє ансамбль класичного танцю “Фуете”. Вони запрошують всіх бажаючих, навіть дітей віком від 5 років, навчатися мистецтву балету.

Про це повідомили в Палаці дітей та юнацтва.

Керівницею колективу є випускниця ансамблю “Фуете” Жанна Ільченко, яка під її керівництвом привчила вихованців до граційного руху та виконання складних танцювальних елементів на пуантах.

Ансамбль “Фуете” вважається великою гордістю Вінницького палацу дітей та юнацтва, а також міста загалом. За його плечима 45 років успішної творчості, під час якої колектив здобув безліч нагород на фестивалях та конкурсах різного рівня – від всеукраїнських до міжнародних.

Хоча на заняття в ансамбль переважно записуються дівчата, хлопцям також відкрита можливість вивчати цей вид мистецтва. Заняття балетом сприяють розвитку правильної постави, координації рухів та відчуття ритму. Крім того, цей вид танцю допомагає в естетичному вихованні особистості.

Ансамбль “Фуете” має три вікові групи: молодшу, середню та старшу, при цьому основний склад виступає на концертах. Заняття проводяться тричі на тиждень: у вівторок, четвер та суботу.

Дітей віком від 5 років запрошують приєднатися до групи та займатися балетом. Для довідок можна звертатися за номером телефону 067 663 8246 до Жанни Борисівни Ільченко. Додаткову інформацію можна знайти  – на сайті Палацу дітей та юнацтва.

Попередня публікаціяРеінтеграція героїв: МХП надає ветеранам нові можливості та підтримку
Наступна публікаціяВінницький університет вшанував пам’ять студентів та випускників, які загинули заради України