Компанія МХП та Благодійний Фонд «МХП-Громаді» отримали нагороди в міжнародному конкурсі «Партнерство заради сталого розвитку-2023» від Глобального договору ООН в Україні.

Компанія МХП та Благодійний Фонд «МХП-Громаді» отримали нагороди в міжнародному конкурсі «Партнерство заради сталого розвитку-2023» від Глобального договору ООН в Україні.

Про це повідомили на офіційній сторінці Глобального договору ООН в Україні в соціальних мережах.
конкурс «Партнерство заради сталого розвитку-2023» від Глобального договору ООН в УкраїніБлагодійний фонд “МХП-Громаді” виборов перемогу в проєкті «Скарбничка здоров’я», за соціальний проєкт виїзду лікарів Національного дитячого спеціалізованого лікувального закладу “Охматдит” для огляду дітей у малих містах і селах України.

Варто зазначити, що цей проєкт активно реалізовувався і у Вінницькій області.

Зокрема, раніше ми повідомляли, що лікарі «Охматдиту» обстежили майже тисячу дітей в Ладижині.

 

Компанія МХП отримала статус фіналістки в категорії «Суспільство» за проєктом, що стосується благодійних пакунків з дитячим харчуванням від бренду «Наша Ряба» на прифронтових територіях.

Реалізацію цього проєкту вдалося здійснити завдяки партнерам – Благодійному фонду «Співдія» та компанії AGCO.

Компанія МХП отримала статус фіналістки в категорії «Суспільство»

Довідково: Конкурс «Партнерство заради сталого розвитку» представляє щорічну ініціативу, в рамках якої команда Глобального договору ООН в Україні визначає кращі проєкти, реалізовані у партнерстві між бізнесом, державним та громадським секторами для досягнення цілей сталого розвитку.

У поточному році організатори отримали 160 кейсів від компаній з 12 країн світу.

Також ми раніше писали, що Благодійний Фонд “МХП-Громаді” разом з Благодійним Фондом Миколи Філонова “Український Альянс” реалізовує на території Вінницької області соціальний проект “Лікар для села”.

Попередня публікаціяУнікальні пожежний і санітарний автомобілі та мотоцикли часів Другої світової війни на виставці «Ретро по-вінницьки»
Наступна публікаціяВідтепер вінничани можуть знайти найближчий «Пункт незламності» в Дії