Знадобиться: 400-500 грамів стріпсів із філе (або просто курячого філе), 500 грамів броколі, 200 мл сметани, 50 г пармезану, 1 середня морквина, 50 г панірувальних сухарів, 50 г масла, сушене орегано, сіль, перець, мелений мускатний горіх – на смак.

Пропарюємо курячі стріпси на сковорідці з невеликою кількістю води, щоб вони побіліли. Очищуємо та нарізаємо моркву кубиками. Ретельно промиваємо броколі та розділяємо на суцвіття. В окремій мисці змішуємо сметану, сіль, перець та мускатний горіх.

Мастимо маслом форму для запікання. Ставимо туди моркву, броколі, а зверху викладаємо курячі стріпси. Посипаємо курочку сіллю та сушеним орегано. Заливаємо страву сметаною зі спеціями.

Посипаємо зверху панірувальними сухарями та тертим пармезаном. Мастимо маслом по поверхні страви. Запікаємо в розігрітій до + 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 15 жовтня
Наступна публікаціяВінницький школяр Роман Олексієнко визнаний переможцем Всеукраїнського конкурсу есе