Сказати, що морква просто корисна – нічого не сказати. Адже це незамінне джерело вітамінів та мінеральних елементів, без яких організм людини не здатен нормально функціонувати. Морква є незамінним продуктом у сферах краси, оскільки сприяє здоров’ю шкіри і уповільнює процеси старіння. Також вона багата лужними елементами, що очищують кров. Більш того, вона є природним цілителем при онкологічних захворюваннях. А ще – це надзвичайно смачний овоч, з якого можна приготувати безліч цікавих і корисних страв.

Інгредієнти: 1 кг моркви, 0,5 кг цукру, 200 мл води, трішки лимонного соку.

Як приготувати.
Моркву помити, почистити, порізати брусочками чи кружечками. З води та цукру зварити густий сироп, викласти в нього моркву, варити 15 хвилин. Дати настоятися кілька годин.

Процедуру повторити 3 рази, доки морква не стане прозорою. При останньому варінні додати лимонний сік. Далі моркву відцідити і просушити (можна просто на серветці, а можна в духовці).

Готові цукати обкатати в цукрові чи цукровій пудрі. Зберігати їх можна в щільно закритій банці в холодильнику кілька тижнів.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 12 жовтня
Наступна публікаціяБлагодійний ярмарок у  Вінниці: майже 300 тисяч гривень для Українських Військових