Тільки одна назва цієї страви розбурхує смакові рецептори. А що буде, коли ви його спробуєте! А зробити це потрібно обов’язково. Тим більше, гарбуз – це справжній хіт осіннього сезону.

Складові:

  • Печиво “До кави” 250 г
  • Смажений фундук 55 г
  • Вершкове масло 80 г
  • Цукор 50 г
  • Жирна сметана 200 г
  • Згущене молоко 7 ст. л.
  • Гарбузове пюре 400 г
  • Шоколадні крихти – за смаком
  • Кориця – за смаком
  • Мелений мускатний горіх -за смаком
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Печиво і фундук подрібнити.

Додати розм’якшене вершкове масло, цукор і щіпку солі. Розтерти, щоб вийшла крихта середнього розміру. Шматочки тіста викласти в скляну форму і розрівняти так, щоб вийшла основа для чізкейку товщиною приблизно 7-8 міліметрів. Прибрати в холодильник.

Сметану збити до піни. Не припиняючи збивати, влити згущене молоко. Половину цієї маси ретельно перемішати з гарбузовим пюре, приправити корицею і мускатним горіхом.

Викласти гарбузову масу на основу з печива.

Зверху додати крем, що залишився.

Прибрати чізкейк в холодильник мінімум на 2 години.

Перед подачею посипати шоколадною крихтою.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 9-15 жовтня 2023 року
Наступна публікаціяУкраїнські військові впродовж доби знищили 360 російських окупантів