Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує конкурс на отримання щорічних грантів Президента України для молодих талановитих діячів у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодих письменників і майстрів народного мистецтва з метою підтримки та реалізації їхніх творчих проєктів у 2024 році.

Конкурс відкритий для молодих діячів у віці від 14 до 35 років. Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:
  • Заявка (заповнена за встановленою формою).
  • Кошторис творчого проєкту (за встановленою формою).
  • Копія паспорта.
  • Інформаційна довідка про головних виконавців проекту, включаючи біографічні дані та інформацію про творчу діяльність претендента, фотографії, CD-DVD, буклети, афіші, програми, програмки, відзнаки, нагороди та зразки літературної творчості. Рекомендації щодо підтримки творчого проєкту (не менше двох) також включаються.
  • Гарантійний лист підприємства (установи, організації, закладу), яке зобов’язується забезпечити реалізацію творчого проєкту.

Подання заявок приймається Держмистецтвом за адресою: 01001, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 1.

Для різних напрямків мистецтва, будь ласка, звертайтеся на відповідну електронну адресу:

Дедлайн подання заявок – до 1 листопада 2023 року.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 202 13 90 або на веб-сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.

Попередня публікаціяВелосипедисти паломники з Запоріжжя подолали Camino Podolico з Вінниці до Кам’янця-Подільського за п’ять днів
Наступна публікаціяВінничан та гостей міста запрошують на Фестиваль локальних брендів «Файна здибанка»