Це дуже смачна і оригінальна страва, а будемо використовувати звичайнісінький гарбуз. Але окрім оригінальності, у цьому наїдку море користі: гарбуз – король вітамінів, і джерело мікроелементів. Господині треба буде попрацювати над приготуававанням цієї страви, але результат перевершить всі очікування.

Інгредієнти

2 кг. Перець болгарський зелений

1 шт. Перець гіркий

1 шт. Морква

1 шт. Цибуля

1 шт. Часник 1 зуб.

300 г Гриби

1 кг Картопля

0,5 кг М’ясо

300 гр. Томатна паста

1 ст.л. Майонез

1 ст.л. Вершкове масло

50 гр. Сир твердий

100 гр. Перець

1 ч.л. Паприка солодка

Беремо гарбуз, миємо його і зрізаємо верхівку з хвостиком. Видаляємо нутрощі гарбуза разом з насінням і м’якоттю.

М’ясо нарізаємо шматочками і підсмажуємо його на рослинному маслі до напівготовності.

Картоплю ріжемо кубиками. Якщо картопля має властивість швидко розварюватися, її краще порізати великими кубиками.

Підсмажене м’ясо викладаємо у гарбуз.

Порізану картоплю обсмажуємо на сковороді, до неї додаємо шматочки порізанго гарбуза. Солимо і перчимо овочі. Картоплю з гарбузом перекладаємо в гарбуз. Одночасно з цим нарізаємо гриби, і підсмажуємо їх на сковороді з додаванням паприки, і теж відправляємо в гарбуз.

Нарізаємо цибулю, моркву тремо на тертку, перець болгарський ріжемо соломкою. Додаємо до овочів трохи червоного гіркого перцю. Всі ці овочі підсмажуємо на вершковому маслі і додаємо томатну пасту, трохи води і видавлюємо зубчик часнику. В кінці смаження овочів до них додаємо майонез. Всю цю піджарку відправляємо в гарбуз.

Нафарширований гарбуз замотуємо в фольгу і ставимо в духовку на 1-1,5 години при температурі 200 градусів. За 15 хвилин до готовності фольгу знімаємо, щоб гарбуз підрумянився. Знімаем кришку, посипаємо сиром і відправляємо в духовку на 15 хвилин.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 2–8 жовтня
Наступна публікаціяУкраїнські бійці знищили впродовж доби 510 окупантів, але ситуація на Запоріжжі нестабільна