Це досить бюджетний рецепт салату без майонезу, утім смачний, корисний та ще й швидкий у приготуванні.
Вам знадобиться оселедець слабосолений,
картопля — 3-4 штуки,
огірок солоний — 2-3 штуки
цибулина червона
олія нерафінована – 3-4 столові ложки
Відваріть картоплю, наріжте її кубиками та відразу помістіть її у глибоченьку миску, куди будемо висипати усі інгредієнти.
З сіллю обережно, тому що солоних інгредієнтів вистачає. Далі беремося обробляти оселедець. Нарізаємо його і також переміщаємо в миску.
Наступним інгредієнтом буде солоний огірок. Досить пари- трійко невеликих. Він потрібен для додаткового забарвлення. Нарізаємо дрібними кубиками і висипаємо до вже наявних інгредієнтів.
Окрасою салату стане червона цибуля. Її нарізаємо півкільцями.
Заправкою для салату буде ароматна соняшникова олія. Кілька столових ложок, не більше.
Перемішуємо і розкладаємо по тарілках, а у нашому випадку по лотках, прикрашаємо червоною цибулею зверху, не забуваємо взяти виделку. І Вуаля! Ваша обідня страва — Норвезький смачний і дешевий салат готовий.